miércoles, 19 de mayo de 2010


En el diari EL PAÍS, he trobat l’anunci de pepephone.com, que és un operador de mòbil que té una molt bona oferta de  poder navegar per internet 7€ al mes, a través del teu telèfon mòbil i parlar per 6 cèntims al minut.
Aquest anunci va dirigit a persones d’entre 15 i 45 anys, més o menys ja que les persones que no estàn dins aquesta franja d’edat, no estan gaire familiaritzats amb els telèfons mòbils, ja sigui perquè son més petits, o no hi entenen perquè son massa grans.
En aquest anunci, també hi ha molt de vermell al fons, per cridar l’atenció dels consumidor i s’atreveixin a obtenir-ne més inforamció.
Surt un home, aguantant dos cartells els quals tenen les dues ofertes escrites. Aquest home va vestit amb una jaqueta bastant cridanera, vermella i blanca i els cabells “afro” i unes ulleres bastant modernes.
Al costat de l’anunci, també hi ha lincat un altre anunci de la mateixa companyia, pepecar.com, perquè les persones, un cop siguin dins de l’anunci del telèfon mòbil entrin també a donar un cop d’ull als cotxes i tamé n’hi ha un de jocs per internet de la mateixa companyia. 
Una vegada entres dins la pàgina oficial, veus el que la companyia t’assegura, com per exemple: Cobertura total a Espanya “i casi tot el planeta”, atenció al client gratuita des d’Espanya mateix i més de 100 botigues a Espanya per atendre’t. 
El logotip és: El operador de móbil que vuela. Fa referència doncs, a una oferta que fa la companyia, que és: Cada euro que gastis amb el mòbil, l’acumules per volar amb Air Europa. És doncs, un operador de mòbil que t’ofereix la possibilitat de volar i viatjar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario