domingo, 13 de junio de 2010

Jornada esportiva 2010

La jornada esportiva la podem resumir amb una paraula. Genial. La veritat és que va ser un verdader plaer poder compartir els petits moments amb els companys i companyes preparant totes les proves de la gimcana (en el meu cas). Fent la llista de la compra i després anant a comprar. Per fi va arribar el gran dia. Ja eren les 8 del mati i tot primer de batxillerat estava revolucionat esperant que s'obrissin les portes de l'institut per poder començar a preparar les proves de la gimcana. Cadires i taules amunt i avall esperant ser col•locades al lloc ideal. Hi ha proves més divertides i proves que ho son menys. Hi havia també dues tandes, d'aquesta manera els alumnes podran realitzar més proves. Tot va començar, tots els alumnes ens vam col•locar a la prova que ens corresponia i els grups anaven arribant. Semblava que tot anava bé, pot ser massa bé. La mitja part entre torn i torn va arribar. Nosaltres teníem molta feina en col•locar el material de manera que es pogués realitzar el segon torn de proves. La gent de mentrestant, no feia cas a res. Quan va començar el segon torn, hi va haver grups que van decidir que ja no volien continuar. També hi va haver organitzadors que no van fer la seva prova al lloc corresponent o no es van saber organitzar entre ells. La veritat és que el segon torn va ser un desastre. Però tot i així els alumnes van desfruitar amb les proves que hi havia, que la veritat és que estaven molt ben pensades.
Va ser un dia de molta calor, això ens va ajudar a que la gimcana agradés més, ja que moltes de les proves eren d'aigua i els alumnes es van poder remullar. Hi havia aglomeracions de gent davant les mengeres esperant a ser ben mullats de dalt a baix.
Valoro molt positivament tant la preparació de la gimcana per part dels alumnes de primer de batxillerat com la realització de les proves per part dels alumnes de la ESO. Ha estat una gran experiència. Gràcies per deixar que la pogués compartir amb tots vosaltres.

1 comentario:

  1. Gràcies a tu per explicar-la. Has de donar les gràcies a la Gemma, la vostra profa d'educació física -i tutora- per confiar en tots vosaltres i deixar-vos organitzar un dia de la vida dels joves estudiants de l'ESO.

    ResponderEliminar