lunes, 7 de junio de 2010

Què vindrà a continuació?

A classe, vam estar llegint el text de Narcís Comadira que tractava del que molts arquitectes han arribat a construïr, des de Nouvel fins a Alcatrava.
Què passa? que un edifici senzill amb quatre parets pintades de color blanc, ja no és bonic? pot ser ja no és atractiu a la vista dels turistes, o a la nostra. La qüestió és que hem d'innovar, i ho fem d'aquesta manera. Però, de veritat és correcte gastar-nos molts milions d'euros en la construcció d'aquests edificis tant elaborats, fer servir milers d'hectàries, talar boscos per realitzar-ho? Sincerament, no ho veig necessari i molt menys artístic i atractiu.
Encara que molts artistes, com podem veure, no pensen el mateix que jo, ja que una obra d'aquestes els pot comportar un prestigi impresionant (tant a l'arquitecte com al país) i això significa diners, que tal i com ja sabem, avui en dia tothom fa qualsevol cosa per diners.

1 comentario:

  1. Més que els artistes o els arquitectes, els culpables d'aquests excessos són -crec- els polítics que gasten els diners dels contribuents massa alegrement.

    ResponderEliminar